Mogelijkheden bij S.A.S. Helmond

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

S.A.S. heeft voor iedere ruimte een akoestische oplossing. Door goed gebruik te maken van de juiste materiaalkeuze bij het realiseren van een akoestisch plafond kunnen wij de geluidshinder beperken. Dit zorgt voor een betere akoestiek en biedt meer geluidscomfort en minder galmen. Een akoestisch plafond is tevens erg duurzaam en oogt zeer modern.

Door een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond gaat het geluid niet meer alle kanten op. Nagalmen en andere storende geluidsfactoren worden zo beperkt tot het minimum en zorgt voor een betere geluidscomfort naar de bezoekers van uw pand.

Wij bieden 2 verschillende akoestische coatings, namelijk:

  1. Basic Fijne structuur
    Afwerking voor een akoestisch plafond, met een fijne korrel.
  2. Elegant Gladde structuur
    Afwerking voor een akoestisch plafond, met een nagenoeg gladde structuur.

Een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond heeft als primair doel de nagalm te verminderen en de geluidsabsorptie te verhogen. Naast het verbeteren van de akoestiek zorgen onze oplossingen ook voor een mooiere uitstraling van de winkel. Er zijn verschillende stijlkeuzes mogelijk met diversen kleuren, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Bovendien is het plafond zeer brandveilig en voldoet het aan de laatste Europese normen op het gebied van brandveiligheid. Zo creëren wij dus niet alleen een stijlvol en mooi plafond, maar is ook nog eens zeer veilig.

Geluid heeft, net als inrichting en kleur, van grote invloed op de ruimtebeleving van uw klanten. Een goede akoestiek hoort perfect aan te sluiten op de activiteiten die verricht worden in de ruimte. Als dat niet het geval is zullen er akoestische oplossingen moeten komen om de geluidsabsorptie en voor het geluidscomfort te verbeteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan