Akoestiek bij Particulieren

Waarom is een goede akoestiek in uw huis belangrijk?

U kunt de beste muziekinstallatie hebben maar zonder akoestisch plafond komt het niet tot zijn recht. Een goede akoestiek in huis is minstens zo belangrijk voor een goed geluid. Of heeft u misschien overlast van uw bovenburen en bent u toe aan een goede nachtrust? De akoestische plafonds van S.A.S. bieden hiervoor een oplossing! Deze plafonds verbeteren uw woonplezier. Zo heeft u geen last meer van uw bovenburen en kunt u heerlijk genieten van een perfecte akoestiek voor uw favoriete muziek.

De vele voordelen van een akoestisch plafond op een rijtje:

 • De geluidsbeleving verbeterd
 • Betstand tegen water
 • Efficiënt gebruik van de ruimte
 • Zelfs in de kleinste ruimtes mogelijk
 • Geeft een zeer luxe uitstraling
 • Gebruiksvriendelijk
 • Brandveilig
 • Milieu vriendelijk

Akoestiek in een nieuwbouwhuis

In een nieuwbouwhuis wordt er steeds meer gekozen voor een strak interieur met gladde muren en plafonds. Ook dit gaat natuurlijk weer ten koste van de akoestiek in het huis. Als een woning voornamelijk bestaat uit harde reflecterende oppervlakten zal het geluid direct terugkaatsen. Door een akoestisch plafond te laten plaatsen, wordt dit probleem opgelost. Natuurlijk maken wij ook akoestische plafonds met een nagenoeg gladde structuur, zodat u uw strakke stijl zou kunnen behouden.

Stijl

Het primaire doel van een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond is om de akoestiek in huis te verbeteren. Maar naast een betere akoestiek ziet een akoestisch plafond er ook nog eens stijlvol uit. Er zijn veel verschillende stijlen met diverse kleuren mogelijk. Natuurlijk willen wij u graag adviseren in uw keuze.

De akoestische coating wordt afgewerkt in 2 verschillende coatings:

 1. Basic Fijne structuur
  Afwerking voor een akoestisch plafond, met een fijne korrel.
 2. Elegant Gladde structuur
  Afwerking voor een akoestisch plafond, met een nagenoeg gladde structuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan