Akoestiek in de Retail

De juiste akoestiek van uw winkel heeft een positieve invloed op het koopgedrag van uw klanten. Niet alleen kan het zorgen voor meer omzet, maar ook dat de klant de winkel verlaat met een glimlach.

Wat doet een goede akoestiek met uw winkel?

Heeft u last van geluidshinder en nagalm in uw winkel? Dan kan een akoestisch plafond de oplossing zijn. Galm in uw winkel kan ervoor zorgen dat klanten niet graag uw winkel bezoeken, wat natuurlijk slecht is voor de omzet. Tevens oogt een akoestisch plafond erg modern en is zeer duurzaam.

De juiste stijlkeuze en de inrichting van uw winkel draagt bij aan de beleving naar de klant. In een winkel met veel geluidsoverlast kan de verkoop kelderen tot ruim 25%, omdat bezoekers zonder iets te kopen weggaan of zelfs niet eens naar binnenkomen. Een goede akoestiek zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en graag tijd doorbrengen bij u in de winkel.

Door goed gebruik te maken van de juiste materiaalkeuze bij het realiseren van een akoestisch plafond kunt u de geluidshinder beperken. Dit zorgt voor een betere akoestiek en biedt meer geluidscomfort voor uw klanten.

Stijl

Een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond heeft als primair doel de nagalm te verminderen en de geluidsabsorptie te verhogen. Naast het verbeteren van de akoestiek zorgen onze oplossingen ook voor een mooiere uitstraling van de winkel. Er zijn verschillende stijlkeuzes mogelijk met diversen kleuren, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Geluid heeft, net als inrichting en kleur, van grote invloed op de ruimtebeleving van uw klanten. Een goede akoestiek hoort perfect aan te sluiten op de activiteiten die verricht worden in de ruimte. Als dat niet het geval is zullen er akoestische oplossingen moeten komen om de geluidsabsorptie en voor het geluidscomfort te verbeteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan