Akoestiek in Overheidsgebouwen

Ambtenaren die werkzaam zijn in bijvoorbeeld een gemeentehuis zijn verantwoordelijk voor het welzijn van de klant. De klant moet zich gehoord en begrepen voelen wanneer zij weggaat. Een optimale akoestiek van de ruimte is hierbij van groot belang.

De juiste akoestiek voor uw bezoekers

De klant hoort bij een bezoek centraal te staan. Zij moeten de juiste ondersteuning kunnen krijgen en het gevoel hebben geholpen te zijn bij het verlaten van uw pand. In de praktijk zien wij vaak dat akoestisch gezien het pand verre van optimaal is. Dit zorgt er voor dat klanten en mensen op de werkvloer elkaar wellicht niet goed kunnen verstaan, wat kan leiden tot onduidelijkheden en ergernissen.

Kleur en stijl

Een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond heeft als primair doel de nagalm te verminderen en de geluidsabsorptie te verhogen. Naast het verbeteren van de akoestiek zorgen onze oplossingen ook voor een mooiere uitstraling van het pand. Er zijn verschillende stijlkeuzes mogelijk met diversen kleuren, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Geluid heeft, net als inrichting en kleur, van grote invloed op onze ruimtebeleving. Een goede akoestiek hoor perfect aan te sluiten op de activiteiten die verricht worden in de ruimte. Als dat niet het geval is zullen er akoestische oplossingen moeten komen om de geluidsabsorptie en voor het geluidscomfort te verbeteren.

Akoestisch plafond van S.A.S. Helmond

Door een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond gaat het geluid van uw gebouw niet meer alle kanten op. Werknemers en klanten ervaren zo minder geluidsoverlast en kunnen daardoor beter communiceren. Nagalmen en andere storende geluidsfactoren worden vaak veroorzaakt door harde en gladde wanden, maar ook door het gebruikt van een slecht plafond. S.A.S. Helmond heeft een oplossing voor elke situatie waarin het plafond zorgt voor een negatieve bijdrage aan de geluidskwaliteit van uw pand. Onze oplossing zorgt voor een maximale geluidsabsorptie en zorgt tevens voor een positievere wending aan de ruimtebeleving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan