Akoestiek in Wellness / Zwembaden

De juiste akoestiek heeft veel invloed op de beleving van uw bezoekers. Zowel in wellness centra, als in zwembaden dient de akoestiek optimaal te zijn voor uw klanten.

Akoestiek in zwembaden

De akoestiek in zwembaden wordt vaak als vervelend ervaren. Dit komt doordat veel zwembaden gebruik maken van veel tegels en glas, dit zorgt voor veel overbodige geluidsoverlast. Tevens absorbeert het water geen geluid, wat de akoestiek niet ten goede doet. Om de bezoekers tevreden te stellen is het van belang om goed te kijken naar de akoestiek van uw zwembad.

Helaas spelen de klimaatomstandigheden een belangrijke rol en dit kan ervoor zorgen dat veel akoestische oplossingen niet kunnen worden toegepast. Wij geven u graag advies hierover.

Akoestiek in Wellness centra

De akoestische beleving is van groot belang bij het bezoeken van een wellness center. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers vaak ontspannener naar huis gaan wanneer de akoestiek in orde is. Natuurlijk wil de bezoeker geen hinder ervaren van geluidsoverlast en galmen, maar wil zo optimaal mogelijk kunnen genieten bij hun bezoek.

Door goed gebruik te maken van de juiste materiaalkeuze bij het realiseren van een akoestisch plafond kunt u de geluidshinder beperken. Dit zorgt voor een betere akoestiek en biedt meer geluidscomfort voor uw klanten. Zij zullen hierdoor ontspannen vertrekken en eerder terugkomen voor nog een bezoek.

Akoestisch plafond van S.A.S. Helmond

Door een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond gaat het geluid niet meer alle kanten op. Bezoekers ervaren zo minder geluidsoverlast en kunnen daardoor meer ontspannen. Nagalmen en andere storende geluidsfactoren worden vaak veroorzaakt door harde en gladde wanden, maar ook door het gebruikt van een slecht plafond. S.A.S. Helmond heeft een oplossing voor elke situatie waarin het plafond zorgt voor een negatieve bijdrage aan de geluidskwaliteit van uw gebouw. Onze oplossing zorgt voor een maximale geluidsabsorptie en zorgt tevens voor een positievere wending aan de ruimtebeleving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan