Akoestiek in kantoren

Bijna 90% van de bedrijfskosten staat rechtstreeks in verband met de efficiëntie van de werknemers. Het is daarom van belang om goed rekening te houden met de akoestiek van uw pand.

Waarom is een goede akoestiek op kantoor van belang?

In onze kenniseconomie is het van belang om afleiding en ontevredenheid bij werknemers tegen te gaan, of voor te zijn. Een creatieve en inspirerende werkomgeving zorgt er voor dat werknemers zich gelukkiger gaan voelen op hun werkplek. Bijna 90% van de bedrijfskosten komt voor uit werknemers en hun efficiëntie. Daarom is het juist zo belangrijk om een werkomgeving te creëren waarin werknemers flexibel, vrij en intensief samen kunnen werken.

Uit een onderzoek, gepubliceerd in Leesman Review, is gebleken dat ruim driekwart van de werknemers vindt dat geluidshinder op de werkvloer een storende factor is. Dit terwijl slechts 30%  aangeeft tevreden te zijn over het geluidsniveau op hun werkplek. Geluidshinder kan namelijk leiden tot concentratieverlies, stress en zelfs verzuim.
Het is daarom van belang om het geluidsniveau op kantoor onder controle te houden door middel van goede geluidsisolatie op uw plafond van S.A.S Helmond. Het is bewezen dat het akoestisch aanpassen van de kantooromgeving positieve resultaten kan opleveren.

Productiviteit verhogen

Het is een uitdaging om een aantrekkelijke, flexibele en vrije werkomgeving te creëren en daarbij rekening te houden met de schadelijke effecten van geluid. Door het gebruik van geluidsabsorberend materiaal van S.A.S. Helmond op uw plafonds worden galmtijden en andere afleidende geluidsfactoren sterk verminderd. Hierdoor zal de productiviteit van werknemers uiteraard worden vergroot.

Akoestisch plafond van S.A.S. Helmond

Door een akoestisch plafond van S.A.S. Helmond gaat het geluid op uw kantoor niet meer alle kanten op. Nagalmen en andere storende geluidsfactoren worden vaak veroorzaakt door harde en gladde wanden, maar ook door het gebruikt van een slecht plafond. S.A.S. Helmond heeft een oplossing voor elke situatie waarin het plafond zorgt voor een negatieve bijdrage aan de geluidskwaliteit van uw kantoor. Onze oplossing zorgt voor een maximale geluidsabsorptie en zorgt tevens voor een positievere wending aan de ruimtebeleving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan